O NAMA:

Profesionalno se bavimo pripremom kozmetičkih PIF-ova više od sedam godina.
Nova EU Uredba 1223/2009/EC o kozmetičkim proizvodima postavlja mnoge zahteve, među kojima su glavni zahtevi o imenovanju odgovornog lica, koji mora biti na teritoriji EU, i izboru stručnog procenitelja bezbednosti kozmetičkog proizvoda (eng. Safety Assessor).
Kao što je navedeno u EU Uredbi 1223/2009/EC o kozmetičkim proizvodima, stručni procenitelj treba da uradi procenu bezbednosti:
"sa ciljem da se potvrdi da kozmetički proizvod ispunjava odredbe člana 3, odgovorno lice treba, pre plasiranja kozmetičkog proizvoda na tržište, da potvrdi da je kozmetički proizvod prošao procenu bezbednosti" (Član 10).
Prema EU Uredbi 1223/2009/EC o kozmetičkim proizvodima, stručni procenitelj je:
"osoba koje poseduje diplomu ili neki drugi dokaz o formalnim kvalifikacijama dobijenim nakon završetka univerzitetskih teorijskih i praktičnih studija farmacije, toksikologije, medicine ili sličnih disciplina, ili studija koje države članice priznaju kao ekvivalentne" (član 10).
Mi Vam možemo ponuditi procenu bezbednosti za Vaše proizvode koje će vršiti odgovarajući kvalifikovan stručnjak.
Naš stručni procenitelj ima diplomu i doktorat iz farmacije potpomognut bogatim iskustvom u formulisanju, ispitivanju stabilnosti, testiranju efikasnosti i proveri bezbednosti različitih vrsta kozmetičkih proizvoda.
Naš glavni cilj je da Vam pomognemo da plasirate svoje kozmetičke proizvode na evropsko tržište.